Nacompetitie Delfstrahuizen - Ouwe Syl

5 juni 2023 14:45

De beslissingswedstrijd voor handhaving zal a.s. woensdag worden afgewerkt in Oppenhuizen tegen Ouwe Syl. De equipe van Jan Slump zal alle zeilen moeten bijzetten om ook volgend jaar weer in de vierde klasse actief te zijn. De resultaten en wedstrijdbeeld van de afgelopen wedstrijden moeten voldoende vertrouwen bieden om dit te bewerkstelligen. Wij hopen op de komst van alle trouwe supporters en andere elftallen binnen onze vereniging. We rekenen op jullie.

🗓️ woensdagavond 7 juni 2023
⏰ aanvang 19;30 uur
🏟️ Sportpark De Bou. Oppenhuizen (TOP’63)