Nieuws - vv Delfstrahuizen

Nieuws

Nieuws

Jaarlijkse slotdag

Gisteren, 29 mei 21:30  Hallo dorpsgenoten, 17 juni organiseert vv Delfstrahuizen haar jaarlijkse slotdag met dit jaar het stratentoernooi in de vorm van voetbal, volleybal en tennis. En na afloop uiteraard een groot feest. Lijkt dit je leuk geef dan gauw jouw buurt of straat op. meer »


Drie nieuwe bord-sponsoren voor Delfstrahuizen

23 mei 19:00  Voetbalvereniging Delfstrahuizen mag weer drie nieuwe sponsoren verwelkomen. De bedrijven D. Wesselius dienstverlening, de Brekken en Rioolservice de Boer hebben zich aangesloten bij vv Delfstrahuizen als bordsponsor. Deze borden zijn zichtbaar langs de kant aan ons hoofdveld. meer »


€947,- opgehaald met Poiesz Jeugd Sponsoractie

25 april 20:00  Op vrijdag 21 april waren een aantal jeugdleden van V.v. Delfstrahuizen uitgenodigd voor het Poiesz Jeugd Sponsoractie feest. Het feest werd gehouden in de WTC Expo te Leeuwarden waar optredens werden verzorgd door popsterren Flemming, Antoon en Stefania. Aan het einde van de avond kregen we een cheque uitgereikt van € 947,- Dit prachtige geldbedrag zal worden besteed aan de jeugdafdeling van onze club.


BBQ party zaterdag 13 mei

3 april 19:00  Na afloop van de wedstrijd Delfstrahuizen - AVC organiseren wij een BBQ party. Om een inschatting te maken van het aantal personen is opgave verplicht. Dit kun je doen aan de bar bij de kantine van V.V. Delfstrahuizen. De kosten bedragen per persoon €12.50, opgeven kan tot 10 mei. meer »


Vrijdag 14 april vrijwilligersavond

3 april 15:30  Voetbalvereniging Delfstrahuizen kan alleen maar bestaan dankzij de onvoorwaardelijke en tomeloze inzet van vrijwilligers. Daarom organiseren wij - als blijk van waardering - voor al onze vrijwilligers een gezellige avond. Behoor je tot de vaste klusploeg, sta je af en toe achter de bar, ben je leider/trainer of draag je op een andere manier je steentje bij aan onze mooie club? Dan ben je vrijdag 14 april vanaf 20:00 van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje in ons clubgebouw. Wij zien jullie daar!


Bruin Autobedrijf neemt na jaren afscheid als hoofdsponsor

21 februari 22:00  Delfstrahuizen neemt na tientallen jaren trouwe dienst afscheid van hoofdsponsor Bruin . Het autobedrijf uit Echtenerbrug is al 50 jaar het adres voor nieuwe, jong gebruikte auto´s of prachtige klassiekers. Men was al sinds 1985 actief betrokken bij de club vv Delfstrahuizen. Dit tekent de clubliefde en een zeer trouwe band. meer »


Klaas Jongsma nieuwe hoofdtrainer Delfstrahuizen

16 februari 17:00  Klaas Jongsma is de nieuwe hoofdtrainer van Delfstrahuizen voor het seizoen 2023/2024. Jongsma is op het moment van schrijven de hoofdtrainer bij Tonego dat net als Delfstrahuizen een moeilijk seizoen draait. In een eerder stadium heeft de trainer afkomstig uit Heerenveen de club Oldeholtpade veel succes gebracht. Deze club kwam namelijk opzetten vanuit de 5e klasse naar de 2e klasse. meer »


Delfstrahuizen niet opgewassen tegen Tollebeek

14 februari 19:30  De withemden blijven in de hoek zitten waar de klappen vallen. Het lukt men maar niet om weer eens een wedstrijd naar de hand te zetten. In eigen huis was Tollebeek – in met name de tweede helft – te sterk voor Delfstrahuizen. Met de rust stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord. Na rust liepen de gasten snel uit naar een onoverbrugbare marge. Tollebeek wist vaak optimaal te profiteren van de fouten aan Delfstrahuizen zijde. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!