Nieuws - vv Delfstrahuizen

Nieuws

Nieuws

Delfstrahuizen en Oudehaske in evenwicht

13 november 17:00  Het waren alweer een aantal jaren geleden dat beide ploegen elkaar in competitieverband troffen. Oudehaske wist zich jarenlang te handhaven in de 3e klasse maar hier kwam afgelopen jaar dan een einde aan. Het is voor de oranjehemden te hopen dat men hier niet zo lang in blijft bungelen als Delfstrahuizen. De withemden komen namelijk al voor het achtste achtereenvolgende jaar hier in uit. Beide ploegen hebben overigens voldoende kwaliteiten om een rol van betekenis te spelen dit jaar. In deze klasse ontlopen de opponenten elkaar nauwelijks en ook dit was afgelopen zaterdag te zien: 2-2. meer »


Teamfoto's toegevoegd aan de website

1 november 21:00  De teamfoto's welke laatst zijn genomen staan allemaal op de teampagina's. De persoonlijke foto's ontbreken nog i.v.m. de voetbalplaatjesactie van Spar Wesselius. Deze volgen allemaal later.


Plaatsjesactie Delfstrahuizen & Spar Wesselius van start

25 oktober 21:15  Na lang wachten is de plaatjesactie van Spar Wesselius eindelijk van start gegaan. Acht weken lang kunnen klanten van de Spar plaatjes sparen van de 'lokale' helden van vv Delfstrahuizen. Bij elke 10 euro krijgt men een zakje met vier verschillende foto's. meer »


Delfstrahuizen pakt eerste 3-punter van het seizoen

16 oktober 16:15  Na een moeizame en ongelukkige start van het seizoen heeft Delfstrahuizen afgelopen zaterdag eindelijk de eerste drie punten van het seizoen bij kunnen schrijven. In een prima eerste helft had de score alleen wat hoger uit moeten vallen. In de tweede helft lieten de withemden zeer moeizaam spel zien en mocht het van geluk spreken dat men de overwinning over de streep wist te trekken. meer »


Delfstrahuizen blijft met 'lege handen' achter tegen Steenwijk

4 oktober 20:45  Na een moeizaam openingsduel in Nijeveen – waar wel verdienstelijk werd gelijk gespeeld – mocht Delfstrahuizen afgelopen zaterdag voor het eerst in eigen huis aantreden deze competitie. Met Steenwijk kwam er een relatief onbekende tegenstander op bezoek. In de eerste helft wist Delfstrahuizen de gasten dan ook niet op de juiste manier te bestrijden. Men mocht van geluk spreken dat het met de brilstand ging rusten. In de tweede helft kwam de thuisploeg veel beter voor de dag. Helaas hielp men zelf weer grote kansen om zeep en werd dit aan de andere kant genadeloos afgestraft: 0-1. meer »


Delfstrahuizen presenteert oktoberfest

3 oktober 18:30  Na de succesvolle voorgaande edities wordt ook dit jaar weer een oktoberfest georganiseerd bij ons eigen vv Delfstrahuizen. Zaterdag 14 oktober zal de kantine, op zijn Duits, weer sfeervol worden aangekleed. De muziek zal dit jaar worden verzorgd door DJ Nicky Lorenzo. meer »


Ledenvergadering club van 100

2 oktober 16:00  Beste aanhangers van de club van 100. Er is alweer een jaar voorbij dus tijd om weer zaken op orde te stellen. Er zijn weer veel verschuivingen voorbij gekomen, dit wordt vrijdagavond 13 oktober om 20:00 toegelicht. meer »


Gehavend Delfstrahuizen sleept punt uit het vuur in Nijeveen

25 september 17:15  Tijdens de seizoen opening ging Delfstrahuizen op bezoek bij het lastige SVN’69. Deze opgave werd nog moeilijker doordat het maar liefst zes basisspelers moest missen. Door een beroep op het tweede elftal en de JO19 te doen kon er toch een prima selectie op de been worden gebracht. In een gelijk opgaande eerste helft was Delfstrahuizen het meest gelukkig met de ruststand: 1-2. Na rust viel er – in de slotfase – nog één doelpunt. Deze kwam op naam van de thuisploeg waardoor beide ploegen de punten moesten delen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!