Nieuws

Nieuws

Delfstrahuizen pakt volle buit bij HJSC

12 oktober 13:15  In een zeer sterke eerste helft had Delfstrahuizen geen kind aan de thuisploeg. De ploeg van Jonne Boonstra stond na twintig minuten al met 0-2 voor. De gasten verzuimden echter om het duel al voor rust in het slot te gooien. Veel kansen werden niet verzilverd waardoor men de tweede helft toch nog moest oppassen. In de tweede helft werd er door HJSC uit een ander vaatje getapt en Delfstrahuizen was een stuk minder. Na ongeveer 65 minuten spelen spelen werd de wedstrijd echter alsnog op slot gegooid door Jorrit Visser uit een benutte strafschop: 0-3. meer »


Delfstrahuizen presenteert Oktoberfest

9 oktober 10:45  Na een jaar van afwezigheid zal er op 30 oktober weer een Oktoberfest plaatsvinden op sportpark de Kampen. Om een veilig en verantwoord feest te organiseren zijn wij dit jaar genoodzaakt om extra kosten te maken om het Oktoberfest te laten plaatsvinden. meer »


Delfstrahuizen langs Franeker in wedstrijd met twee gezichten

3 oktober 15:15  Na een vervelende seizoensopening heeft Delfstrahuizen zich afgelopen zaterdag uitstekent herpakt. Net als de vorige confrontatie had deze wedstrijd twee gezichten. In de eerste helft hadden de bezoekers het betere van het spel ware het niet dat deze rollen in de tweede helft omgeraaid waren. De bezoekers kwamen dan ook terecht op voorsprong na een kwartier spelen. Op slag van rust kwam Delfstrahuizen op gelijke hoogte. In de tweede helft wisten de withemden het overwicht eenmaal uit te drukken in de score. Franeker scoorde niet meer: 2-1. meer »


Delfstrahuizen doet mee met Clubactie

20 september 11:45  De Grote Clubactie gaat bijna weer van start. Vanaf zaterdag 18 september kun je loten kopen om vv Delfstrahuizen te steunen. Onze leden gaan langs de deur, maar het is ook mogelijk om online loten te kopen! Binnenkort volgt meer info via onze social-mediakanalen! meer »


Uitnodiging algemene ledenvergadering vrijdag 24 september

13 september 8:15  Graag nodigt het bestuur van v.v. Delfstrahuizen alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op 24 september. Deze uitnodiging geldt ook voor de ouders van onze jeugdleden. Ook voor jullie is het interessant om te weten wat de voetbalvereniging voor de kinderen gaat brengen de komende tijd. De vergadering start om 20:00 in onze eigen kantine op Sportpark de Kampen. De vergadering zal plaatsvinden in de kantine van ons complex. I.v.m. de huidige maatregelen rondom corona is schriftelijke opgave nodig via info@vvdelfstrahuizen.nl.meer »


Bekerloting Delfstrahuizen 1 & 2 bekend

2 augustus 10:00  De KNVB heeft vv Delfstrahuizen in het bekertoernooi gekoppeld aan vv Steenwijk, vv Willemsoord en Udiros. Willemsoord komt - als hoogst geklasseerde team - uit in de derde klasse A. Udiros stevende twee terug jaar af op een plek in de vierde klasse maar doordat dat seizoen abrupt tot een einde kwam en er vorig jaar amper is gevoetbald moet men ook dit jaar weer beginnen in de vijfde klasse. VV Steenwijk komt ook uit in de vijfde klasse. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!