Nieuws

Nieuws

Delfstrahuizen wint in seizoen opening van TOP'63

28 september 20:00  Na een wisselvallige voorbereiding met veel afwezigen mocht Delfstrahuizen dan eindelijk weer voor het ´echie´. Tegenstander hierin was het welbekende TOP´63 die vorig jaar ternauwernood nacompetitie voor degradatie wist te ontlopen. In een redelijk gelijkwaardig duel sprong Delfstrahuizen het best met de kansen om en wist het de gasten met 3-1 te verslaan. Grote man aan Delfstrahuizen zijde was Toni Bongaerts die twee treffers voor zijn rekening nam. meer »


Drie nieuwe bordsponsoren voor Delfstrahuizen

19 september 19:45  Voetbalvereniging Delfstrahuizen mag weer drie nieuwe sponsoren verwelkomen. De bedrijven J. Velkers, Sportverlichting.com en Spar Wesselius hebben zich aangesloten bij vv Delfstrahuizen als bordsponsor. Deze borden zijn zichtbaar langs de kant aan ons hoofdveld. meer »


Dubbele hattrick bezorgt Delfstrahuizen een makkelijke middag tegen Udiros

6 september 18:15  Na een hele stroeve voorbereiding met ontzettend veel afwezigen moest Delfstrahuizen in de beker aantreden tegen angstgegner Udiros. De ploeg van Jonne Boonstra was voor het eerst (enigszins) compleet en dit moet dan ook voor vertrouwen in eigen kunnen zorgen. Men moest namelijk voor deze wedstrijd drie oefennederlagen slikken. Dat men genoeg kwaliteit heeft bleek wel afgelopen zaterdag. De – ook niet complete – bezoekers hadden namelijk niks te vertellen en gingen met een forse nederlaag naar huis: 7-1. meer »


Rabo Clubsupport: jouw stem is geld waard!

5 september 20:30  R A B O C L U B S U P P O R T V.v. Delfstrahuizen doet een beroep op al hun leden welke lid zijn bij de Rabobank. Leden van de Rabobank kunnen via de Rabo App of www.rabobank.nl hun stem uitbrengen op onze club, en deze stem is goud waard! meer »


Slotoffensief Ballenactie

24 juli 20:00  Onze Ballenactie zit er al bijna weer op. Doneren kan nog tot en met dinsdag 26 juli 2022. Help je mee met het slotoffensief? Maak kans op een schoenenbon t.w.v. €100,- Doneer een bal aan V.v. Delfstrahuizen en maak kans op een schoenenbon ter waarde van €100! Ga snel naar: www.ballenactie.nl/vvdelfstrahuizenmeer »


Competitie indeling Delfstrahuizen 1 bekend

11 juli 16:45  De KNVB heeft de nieuwe competitie indelingen voor het seizoen 2022/2023 al bekend gemaakt. Delfstrahuizen 1 is wederom in een competitie van maar liefst 14 ploegen ingedeeld. Grote onbekende is SVN'69 die vorig jaar niet kon voorkomen dat men het een niveau lager moet proberen. De competitie ziet veel bekende tegenstanders van vorig jaar. Nieuwkomers Tonego, Nagele, Willemsoord, IJVC zijn ook geen onbekenden van Delfstrahuizen. Hier heeft men in het verleden veelvuldig tegen gespeeld. meer »


Eize Slump verruilt Delfstrahuizen voor Drachtster Boys

11 juli 13:15  Minder goed nieuws voor Delfstrahuizen maar een mooie uitdaging voor Eize Slump. Dat is de korte samenvatting voor het nieuws dat de jonge middenvelder zijn geluk gaat beproeven bij Drachtster Boys. De jongeling maakte indruk dit jaar in de vierde klasse A en dat is niet onder de radar gebleven. meer »


Matig Delfstrahuizen langs HJSC

31 mei 19:15  Een moeizaam spelend Delfstrahuizen heeft afgelopen zaterdag gewonnen van HJSC. Waar de withemden in de eerste helft vergaten om de score uit te bouwen bleef het steken op 1-0. In de tweede helft hadden de gasten de wind in de rug en maakten het de ploeg van trainer Jonne Boonstra behoorlijk lastig. Men kwam ook een aantal keren goed weg. In de slotfase werd echter de overwinning veilig gesteld: 2-0. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!