Nieuws

Nieuws

Vacature: Hoofdtrainer V.V. Delfstrahuizen

25 december 19:45  Vv Delfstrahuizen zoekt voor het seizoen 2021-2022 een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt zijn wedstrijden in de vierde klasse A zaterdag, KNVB district Noord. meer »


Delfstrahuizen niet opgewassen tegen Brandsema en Loman

30 september 12:30  Wedstrijden tussen Tollebeek en Delfstrahuizen. Het is vaak alles of niets voor beide ploegen. Waar Delfstrahuizen twee jaar terug nog met 7-3 werd afgestraft was het in de thuiswedstrijd juist andersom. Toentertijd won Delfstrahuizen met 7-1. Afgelopen jaar werd er door Delfstrahuizen maar liefst met 2-6 gewonnen in de polder. Hoe anders was het afgelopen zaterdag. Delfstrahuizen moest weer eens zijn meerdere erkennen in Tollebeek. Zelfs tegen 10 man wisten de withemden geen aanspraak te maken op de overwinning. Veel had te maken met de twee mannen in de titel van dit wedstrijdverslag. Deze twee handenbinders zorgden er ‘wederom’ eigenhandig voor dat de punten in Tollebeek bleven. meer »


Coronaprotocol vv Delfstrahuizen

25 september 14:45  Ook bij onze eigen voetbalvereniging ontkomen we er niet aan. Covid-19 houd de gehele wereld in zijn greep. Ook het (amateur)voetbal in Nederland ondervind hier hinder van. Zo heeft het kabinet en de KNVB een aantal regels opgesteld waar wij ons zoveel mogelijk aan moeten houden. Op basis daar van hebben ook wij een Corona protocol opgesteld. meer »


Delfstrahuizen laat in seizoensopening geen spaan heel van WPB

20 september 20:30  Na een wisselvallige voorbereiding liet Delfstrahuizen er in de seizoensopening geen twijfel over wie met drie punten zou ‘starten’. De equipe van Gerben Visser kwam furieus uit de startblokken. De gasten hadden hier duidelijk niet op gerekend want men werd volledig overrompeld. Het stond binnen 25 minuten al 3-0. Men had voor rust zelfs nog op een 4-0 voorsprong kunnen komen ware het niet dat Jorrit Visser zijn tweede strafschop miste. Na rust hadden de withemden het moeilijker. Echter kwam men op een 4-0 voorsprong waar de wedstrijd vervolgens even tijdelijk werd onderbroken. Na de hervatting liep men zelfs nog uit naar 6-0. meer »


Delfstrahuizen boekt ruime overwinning op Willemsoord

30 augustus 19:45  Sinds maanden stond er eindelijk weer een officiele wedstrijd op het programma. Delfstrahuizen is in het bekertoernooi gekoppeld aan Willemsoord, DWP en Udiros. De ploeg van Gerben Visser mocht het bekertoernooi aftrappen tegen eerstgenoemde. Op een perfecte grasmat had Delfstrahuizen het in de beginfase moeilijk. Willemsoord wist – middels een knappe goal – op voorsprong te komen. Nog voor rust kwam Delfstrahuizen op gelijke hoogte. Na rust hadden de withemden een fors veldoverwicht. Via Kean Bakker kwamen de gasten op voorsprong. Later werd deze voorsprong nog verder uitgebreid: 1-4. meer »


Jan Klijnstra Allround timmerwerken nieuwe bordsponsor

25 augustus 21:30  Delfstrahuizen mag weer een nieuwe bordsponsor verwelkomen. Jan Klijnstra Allround Timmerwerken is vanaf dit seizoen zichtbaar langs de lijn aan ons mooie hoofdveld. Tevens heeft bestaande sponsor J. de Boer Warenhuis hun bord vernieuwd. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!