Nieuws

Nieuws

Delfstrahuizen eenvoudig langs hekkensluiter NOK

Gisteren, 25 oktober 8:30  Na de vervelende nederlaag vorige week tegen Foarut moest Delfstrahuizen zich afgelopen zaterdag revancheren tegen hekkensluiter NOK. Delfstrahuizen is aan zijn stand verplicht om dit ook te doen maar dat zijn vaak de meest lastige wedstrijden. Dat was deze zaterdag echter niet het geval. Delfstrahuizen liet er geen gras over groeien wie er drie punten zou gaan pakken. Voor rust was de wedstrijd al gespeeld met een 0-3 tussenstand. Na rust wisten beide ploegen nog tweemaal te scoren waardoor er een 2-5 eindstand op het scorebord stond. meer »


Delfstrahuizen verslikt zich in stug Foarut

20 oktober 8:45  Delfstrahuizen heeft de goede seizoensstart niet een vervolg kunnen geven in de vierde wedstrijd van het seizoen. Helaas wordt de uitslag niet bepaald op basis van balbezit maar het aantal doelpunten. De withemden hadden veelvuldig de bal maar konden amper gevaar stichten tegen het goed georganiseerde Foarut. De gasten daarintegen wisten in de tegenstoot tot goede kansen – en in het vervolg daarop – ook tot doelpunten te komen. Uiteindelijk wist de ploeg uit Menaldum met 0-2 te winnen. meer »


Delfstrahuizen pakt volle buit bij HJSC

12 oktober 13:15  In een zeer sterke eerste helft had Delfstrahuizen geen kind aan de thuisploeg. De ploeg van Jonne Boonstra stond na twintig minuten al met 0-2 voor. De gasten verzuimden echter om het duel al voor rust in het slot te gooien. Veel kansen werden niet verzilverd waardoor men de tweede helft toch nog moest oppassen. In de tweede helft werd er door HJSC uit een ander vaatje getapt en Delfstrahuizen was een stuk minder. Na ongeveer 65 minuten spelen spelen werd de wedstrijd echter alsnog op slot gegooid door Jorrit Visser uit een benutte strafschop: 0-3. meer »


Delfstrahuizen presenteert Oktoberfest

9 oktober 10:45  Na een jaar van afwezigheid zal er op 30 oktober weer een Oktoberfest plaatsvinden op sportpark de Kampen. Om een veilig en verantwoord feest te organiseren zijn wij dit jaar genoodzaakt om extra kosten te maken om het Oktoberfest te laten plaatsvinden. meer »


Delfstrahuizen langs Franeker in wedstrijd met twee gezichten

3 oktober 15:15  Na een vervelende seizoensopening heeft Delfstrahuizen zich afgelopen zaterdag uitstekent herpakt. Net als de vorige confrontatie had deze wedstrijd twee gezichten. In de eerste helft hadden de bezoekers het betere van het spel ware het niet dat deze rollen in de tweede helft omgeraaid waren. De bezoekers kwamen dan ook terecht op voorsprong na een kwartier spelen. Op slag van rust kwam Delfstrahuizen op gelijke hoogte. In de tweede helft wisten de withemden het overwicht eenmaal uit te drukken in de score. Franeker scoorde niet meer: 2-1. meer »


Delfstrahuizen doet mee met Clubactie

20 september 11:45  De Grote Clubactie gaat bijna weer van start. Vanaf zaterdag 18 september kun je loten kopen om vv Delfstrahuizen te steunen. Onze leden gaan langs de deur, maar het is ook mogelijk om online loten te kopen! Binnenkort volgt meer info via onze social-mediakanalen! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!