Nieuws - vv Delfstrahuizen

Nieuws

Nieuws

Schenken energiecompensatie

19 januari 12:30  Eind 2022 hebben alle huishoudens een energiecompensatie gekregen. Een aantal leden/supporters hebben aangegeven dat ze deze compensatie willen schenken aan Vv Delfstrahuizen. meer »


Van de bestuurstafel december 2022

23 december 7:00  Beste leden, jeugdleden, ouders en/of verzorgers van leden en vrijwilligers, Kerst 2022 staat alweer voor de deur, het jaar is bijna ten einde. De laatste trainingen zijn, voor zowel de jeugd als de senioren, inmiddels al geweest. Koning Winter overviel Nederland vorige week waardoor de laatste trainingen afgelast moesten worden. Iedereen wordt van de start van de 2e seizoenshelft door zijn of haar leider/trainer op de hoogte gesteld.meer »


Vacatures vv Delfstrahuizen

22 december 11:45  Beste spelers, speelsters, leden en ouders en/of verzorgers van leden en vrijwilligers, Binnen een vereniging is vaak veel te organiseren. Aangezien een vereniging het niet kan bekostigen betaalde krachten aan te stellen, zal een vereniging vooral gebruik maken van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn nodig om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Zij zijn het hart van de vereniging. Zonder vrijwilligers geen voetbal. Ook bij vv Delfstrahuizen zijn we constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Draag je vv Delfstrahuizen een warm hart toe en wil je je steentje bijdragen of spreekt één van de onderstaande vacatures je aan? Neem dan contact met ons op.meer »


WK Aktie 'Uitslagenspel'

24 november 11:00  Tijdens het WK organiseert VV Delfstrahuizen een speciale WK Actie. Doe je ook mee?meer »


Zes nieuwe bordsponsoren Delfstrahuizen

15 november 21:45  Delfstrahuizen mag weer zes nieuwe bordsponsoren verwelkomen. Dit keer hebben Conrad Braber It Services, MB Project Support, de Keukenschuur, Kapsalon de Rooij, Intechniek.com en Werkvreugde zich aangesloten bij vv Delfstrahuizen. meer »


Delfstrahuizen vergeet punt mee te nemen uit Nagele

19 oktober 18:15  In een wedstrijd die volledig gelijk op ging heeft Delfstrahuizen verzuimd om een punt mee te nemen uit Nagele. Voor rust kwamen de withemden op 1-0 achterstand. Na rust stelde men snel orde op zaken via Kean Bakker en Ditmer Slump: 1-2. In een mindere slotfase wist Nagele echter langszij te komen. Tien minuten voor tijd dompelde Ad Withaar Delfstrahuizen in rouw door zelfs nog de 3-2 te maken. meer »


Opbrengst Rabo ClubSupport

14 oktober 11:00  De afgelopen periode kon er door de leden van de Rabobank gestemd worden op verenigingen welke aangesloten zijn bij de Rabobank. Wij hebben onze leden opgeroepen om op ons te stemmen en hier in volop gehoor aan gegeven. In totaal hebben de stemmen een bedrag van €728,58 opgebracht! Een prachtig bedrag welke wij als club willen gaan investeren in energiereductie van ons clubgebouw.


Delfstrahuizen neemt punt mee uit Tollebeek

3 oktober 22:15  In een wedstrijd met weinig hoogtepunten heeft Delfstrahuizen een punt mee weten te nemen uit Tollebeek. De thuisploeg startte vorige week met een knappe 1-2 overwinning bij buurman Creil-Bant. Delfstrahuizen wist zijn eerste wedstrijd ook te winnen van TOP’63. Dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn bleek ook deze middag. Echter, waar er in eerdere confrontaties veel doelpunten vielen bleef het deze keer bij de brilstand: 0-0. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!