E.B.C./Delfstrahuizen dames – Tonego Dames 1-1

Datum

3 december 2016 12:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag hebben we het zonnetje er lekker bij. Ook vandaag een goede tegenstander.

Zij staan op dit moment nog op de 2de plaats, dus we zullen aan de bak moeten. Ook vandaag komen we goed uit te startblokken. Johanna geeft een voorzet, alleen Alise en Teunieke missen beide de bal.

Niet veel later krijgt Alise een voorzet van Jellina,  uit de kluts kan ze de bal met haar knie in het doel werken! 1-0.

Daarna volgen vele kansen, maar het afmaken is toch echt niet makkelijk. Johanna geeft een voorzet, maar Teunieke speelt hem in de handen van de keepster. Tonego krijgt een vrije trap. Deze wordt goed genomen, maar wij hebben Greetje op de goal, die de bal er zo uit batst!

De 2de helft hebben we moeten bikkelen. Tonego zette meer druk en wij konden er niet goed uit komen. We hebben misschien nog 2 kansjes gehad. In de 84ste minuut was daar de gelijkmaker! Tonego wilde meer en liet ons de laatste minuten nog goed zweten. De punten verdelen was het beste wat we eruit konden slepen.