WEBSHOP - vv Delfstrahuizen

WEBSHOP

Wie pikt Danny Hoesen op? Spits traint mee met Jong Ajax

Gisteren om 11:42  Danny Hoesen zoekt een club! De spits traint momenteel mee met het tweede elftal van Ajax, meldt Voetbal International. Bij Jong Ajax houdt hij zijn conditie op peil, nadat zijn contract bij Austin FC eind december af liep. In de Amerikaanse voetbalcompetitie, de MLS, loopt een seizoen van winter tot winter. De 32-jarige Hoesen speelde zes jaar in de MLS: hiervoor speelde hij voor de San José Earthquakes. meer »

PSV aast op deze spelers als vervangers van Gakpo en Madueke

Gisteren om 11:02  De aanval van PSV is opeens érg dun. Topscorer én assistenkoning Cody Gakpo is naar Liverpool vertrokken, terwijl toptalent Noni Madueke de overstap naar Chelsea maakte. PSV pakte na de winterstop vijf punten in vier Eredivisie-wedstrijden en dus lijkt er werk aan de winkel in Eindhoven. Volgens de geruchtenmolen heeft PSV een paar spelers op het oog als vervangers van Gakpo en Madueke. Check hier welke aanvallers dat zijn. meer »

'Alleskunner' Danjuma wordt bij Tottenham Hotspur waarschijnlijk een wingback

Gisteren om 10:39  Arnaut Danjuma maakte deze winter de overstap van Villarreal naar Tottenham Hotspur. De Engelse club neemt hem op huurbasis over en heeft ook een optie tot koop in de deal bedongen. De 25-jarige Nederlander stond dit seizoen bij Villarreal vooral in de spits en linksbuiten, maar lijkt zich bij de Spurs op een andere positie te moeten richten. Want ja, wie speelt nu Heung-min Son en Harry Kane uit de basis? meer »

La Liga - een beginnersgids voor Spaans voetbal

25 januari 2023 14:22  De Primera División, vaak bekend als La Liga, is de belangrijkste professionele voetbalcompetitie in Spanje. De competitie telt 20 clubs en het seizoen loopt van augustus tot mei. Elke ploeg speelt in totaal 38 wedstrijden, twee keer thuis en één keer uit, tegen de andere ploeg. Samen met de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Duitse Bundesliga wordt La Liga beschouwd als een van de belangrijkste voetbalcompetities in Europa en de rest van de wereld. De competitie staat bekend om de intense competitie, het tactische spel en het hoge niveau van technisch talent. meer »

Deze voetballers kiezen voor een creatieve invulling van hun voetbalpensioen

25 januari 2023 12:00  Je bent ongeveer 33 jaar en hebt net tien tot vijftien jaar op professioneel niveau gevoetbald. Het geld is binnen en als je het goed hebt aangepakt hoef je niet heel veel meer te werken. Wat ga je doen? Veel ex-profvoetballers doen een trainerscursus, worden zaakwaarnemer of gaan wat anders in de voetballerij doen. Maar het kan creatiever. Deze oud-spelers zijn na hun voetbalpensioen een andere weg ingeslagen. meer »

Ajax sinds november net boven degradatiestreep

25 januari 2023 11:00  Voor het eerst sinds het seizoen 1998/99 wist Ajax zes opeenvolgende competitiewedstrijden niet te winnen. En zo kukelde de club met verreweg de grootste begroting van de Eredivisie naar de vijfde plek op de ranglijst. Wanneer we alleen kijken naar de prestaties van Ajax sinds de laatste Eredivisie-zege op 22 oktober is het verval nog veel groter. meer »

Koeman terug naar 4-3-3: wat te doen met al die verdedigers?

24 januari 2023 12:08  Ronald Koeman is weer bondscoach van het Nederlands elftal. Maandag vertelde hij in zijn eerste persconferentie dat hij breekt met de formatie van Louis van Gaal, de vorige bondscoach. Die speelde nog een in 3-4-1-2-formatie, Koeman gaat 'gewoon' weer 4-3-3 spelen. Feit is wel dat Nederland momenteel wordt overspoeld met goede verdedigers, terwijl de spoeling op het middenveld en voorin dun is. Het wekt de vraag op: wat gaat Koeman doen met ál die verdedigers? meer »

FC Twente verloor in eigen huis nog niks: zondag komt Feyenoord op bezoek

24 januari 2023 11:19  FC Twente hoort bij de clubs in Europa met de minste tegendoelpunten achter de naam. Alleen FC Barcelona krijgt nog minder tegengoals in de eigen competitie. In eigen huis kreeg FC Twente pas twee tegentreffers om de oren. Aankomende zondag komt Feyenoord op bezoek in de Grolsch Veste en de koploper zal met een speciaal plan moeten komen om een goaltje te maken in die onneembare veste. meer »