Nieuws - vv Delfstrahuizen

Nieuws

Nieuws

Gehavend Delfstrahuizen sleept punt uit het vuur in Nijeveen

Vandaag, 25 september 17:15  Tijdens de seizoen opening ging Delfstrahuizen op bezoek bij het lastige SVN’69. Deze opgave werd nog moeilijker doordat het maar liefst zes basisspelers moest missen. Door een beroep op het tweede elftal en de JO19 te doen kon er toch een prima selectie op de been worden gebracht. In een gelijk opgaande tweede helft was Delfstrahuizen het meest gelukkig met de ruststand: 1-2. Na rust viel er – in de slotfase – nog één doelpunt. Deze kwam op naam van de thuisploeg waardoor beide ploegen de punten moesten delen. meer »


Delfstrahuizen vergeet zichzelf te belonen

13 september 10:00  Na een aantal oefenwedstrijden en één bekerwedstrijd mocht Delfstrahuizen eindelijk aantreden op het eigen Sportpark de Kampen. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden aangezien – het naar de 4e klas gedegradeerde – Oeverzwaluwen op bezoek kwam. En dit bleek ook waarheid te worden. De gasten gingen uiteindelijk met een 1-2 overwinning naar huis. Terecht was dit overigens niet. De withemden hadden het aan zichzelf te wijten dat men de kansen maar niet wist af te ronden. De Sweltsjes waren aan de andere kant uiterst efficiënt en ging met drie punten naar huis. meer »


Rabo Clubsupport: jouw stem is geld waard!

4 september 22:30  Ben je lid van de Rabobank? En ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je vanaf vandaag via je Rabo App of de website je stem uitbrengen op onze vereniging! Kost je niks, alleen een beetje moeite. Voor ons is jullie stem goud waard! De opbrengst zal namelijk geïnvesteerd worden in energiezuinig maken van het clubgebouw. Vv Delfstrahuizen is op de website van de Rabobank te vinden onder de regio Sneek-ZuidwestFriesland. In de Rabo App is je stemknop te vinden onder Zelf regelen - Lidmaatschap - Rabo Clubsupport. meer »


Delfstrahuizen verslaat 3e klasser Heeg

4 september 8:45  Na een aantal oefenwedstrijden stond afgelopen zaterdag de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen op het programma. Het betrof een bekerwedstrijd tegen – het ternauwernood gehandhaafde – Heeg. De gastheren wisten zich vorig jaar middels een bloedstollende strafschoppenserie te handhaven in de 3e klasse. Delfstrahuizen bewerkstelligde dit zelfde in 90 minuten tegen Ouwe Syl, maar dan in de 4e klasse. meer »


Competitie indeling Delfstrahuizen 1 bekend

11 juli 16:45  De KNVB heeft de nieuwe competitie indelingen voor het seizoen 2022/2023 al bekend gemaakt. Delfstrahuizen 1 is in een competitie (4A) van 13 ploegen ingedeeld. Er zit een groot aantal onbekende tegenstanders in. Delfstrahuizen zal met name richting de polder en Overijssel afreizen. Waar een Friese competitie werd verwacht voor Delfstrahuizen zijn deze clubs vrijwel allemaal in 4B geplaatst. meer »


Delfstrahuizen redt vege lijf en dompelt Ouwe Syl in rouw

8 juni 19:15  Na een seizoen vol pech en blessures was Delfstrahuizen genoodzaakt om nacompetitie te spelen. Op één doelpunt na moest men Sleat voor zich dulden. Laatstgenoemde werd in de laatste competitiewedstrijd nog wel met 3-1 aan de kant gezet maar dit bleek net niet genoeg. De tegenstander binnen de nacompetitie kwam uit de halve finale tussen Ouwe Syl en Surhuisterveen. Eerstgenoemde was echter veel sterker waardoor beide 4e klassers zich op mochten maken voor deze kraker. Op het prachtige neutrale terrein van TOP’63 werd deze wedstrijd onder toeziend oog van honderden toeschouwers afgewerkt. De withemden waren vervolgens veel te sterk en wonnen dik verdiend met 4-1. meer »


Nacompetitie Delfstrahuizen - Ouwe Syl

5 juni 14:45  De beslissingswedstrijd voor handhaving zal a.s. woensdag worden afgewerkt in Oppenhuizen tegen Ouwe Syl. De equipe van Jan Slump zal alle zeilen moeten bijzetten om ook volgend jaar weer in de vierde klasse actief te zijn. De resultaten en wedstrijdbeeld van de afgelopen wedstrijden moeten voldoende vertrouwen bieden om dit te bewerkstelligen. Wij hopen op de komst van alle trouwe supporters en andere elftallen binnen onze vereniging. We rekenen op jullie. meer »


Jaarlijkse slotdag

29 mei 21:30  Hallo dorpsgenoten, 17 juni organiseert vv Delfstrahuizen haar jaarlijkse slotdag met dit jaar het stratentoernooi in de vorm van voetbal, volleybal en tennis. En na afloop uiteraard een groot feest. Lijkt dit je leuk geef dan gauw jouw buurt of straat op. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!