Teamprestatie Delfstrahuizen zorgt voor drie punten in Oppenhuizen

29 november 20:45  Na bijna twee weken niet getraind te hebben en behoorlijk wat corona gevallen moest Delfstrahuizen aantreden in Oppenhuizen. Het wisselvallig presterende TOP’63 ontving hierin de equipe van Jonne Boonstra. Op een ontzettend zwaar veld had Delfstrahuizen maar een kwartier moeite met de thuisploeg. In het overige deel van de wedstrijd waren de withemden heer en meester en won men dan ook volkomen verdiend met 1-4. meer »

Bericht Clubvan100

24 november 16:15  Hallo leden van de club van 100, Ondanks er niet veel kan worden ondernomen hebben we toch besloten om de club te steunen en de 50 euro te incasseren nog dit seizoen. Automatische incasso 's zullen worden ge-int, en bij enkele valt de nota op de deurmat/brievenbus.meer »

Berichtgeving Coronavirus en algehele afgelasting

19 november 10:45  Vanwege de sterk oplopende besmettingen in onze dorpen en binnen de voetbalvereniging, achten wij (in overleg met de KNVB) het niet meer verantwoord om trainingen of wedstrijden door te laten gaan. meer »

Delfstrahuizen langs AVC in boeiend schouwspel

31 oktober 16:45  De equipe van trainer Jonne Boonstra heeft wederom drie punten bij mogen schrijven afgelopen zaterdag. Ondanks dat AVC nog niet ´on fire´ is dit jaar blijft het een ploeg om rekening mee te houden. Met dat besef ging Delfstrahuizen de wedstrijd in. Een boeiend schouwspel tussen twee ploegen die graag willen voetballen kwam de thuisploeg uiteindelijk als winnaar uit de strijd. Doelpunten van Ditmer Slump en Arjan Wever zorgden er voor dat Delfstrahuizen de drie punten kon vieren tijdens het oktoberfest. Nadat Jelte Visser de aansluitingstreffer maakte was dit gezien de hectische slotfase een hele opluchting: 2-1. meer »

Delfstrahuizen eenvoudig langs hekkensluiter NOK

25 oktober 8:30  Na de vervelende nederlaag vorige week tegen Foarut moest Delfstrahuizen zich afgelopen zaterdag revancheren tegen hekkensluiter NOK. Delfstrahuizen is aan zijn stand verplicht om dit ook te doen maar dat zijn vaak de meest lastige wedstrijden. Dat was deze zaterdag echter niet het geval. Delfstrahuizen liet er geen gras over groeien wie er drie punten zou gaan pakken. Voor rust was de wedstrijd al gespeeld met een 0-3 tussenstand. Na rust wisten beide ploegen nog tweemaal te scoren waardoor er een 2-5 eindstand op het scorebord stond. meer »

Delfstrahuizen verslikt zich in stug Foarut

20 oktober 8:45  Delfstrahuizen heeft de goede seizoensstart niet een vervolg kunnen geven in de vierde wedstrijd van het seizoen. Helaas wordt de uitslag niet bepaald op basis van balbezit maar het aantal doelpunten. De withemden hadden veelvuldig de bal maar konden amper gevaar stichten tegen het goed georganiseerde Foarut. De gasten daarintegen wisten in de tegenstoot tot goede kansen – en in het vervolg daarop – ook tot doelpunten te komen. Uiteindelijk wist de ploeg uit Menaldum met 0-2 te winnen. meer »