Drie nieuwe bord-sponsoren voor Delfstrahuizen - vv Delfstrahuizen

Drie nieuwe bord-sponsoren voor Delfstrahuizen

Drie nieuwe bord-sponsoren voor Delfstrahuizen

23 mei 2023 19:00


Voetbalvereniging Delfstrahuizen mag weer drie nieuwe sponsoren verwelkomen. De bedrijven D. Wesselius dienstverlening, de Brekken en Rioolservice de Boer hebben zich aangesloten bij vv Delfstrahuizen als bordsponsor. Deze borden zijn zichtbaar langs de kant aan ons hoofdveld.

Rioolservice De Boer
Rioolservice De Boer is al jarenlang gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van rioolproblemen. Door de veelzijdigheid en kennis hebben zij al honderden mensen kunnen helpen. Zij staan het gehele jaar voor jou klaar. Woon jij in, of in de buurt van de Fryske Marren? Dan zijn ze er zo! Men hecht veel waarde aan oplossingen die het probleem structureel oplossen. Dat is de kwaliteit waar zij voor staan.

Restaurant de Brekken 
Het gezellige ruime restaurant bevind zich direct aan het water. De binnenhaven staat direct in verbinding met het prachtige Friese meren gebied. Een warme uitstraling, vriendelijke medewerkers en natuurlijk overheerlijk eten. Al jaren staat restaurant de Brekken bekend om haar forse porties, gunstige prijsstelling en goede kwaliteit. Genieten op een van de mooiste plekjes van Lemmer en omstreken.

D. Wesselius dienstverlening
D. Wesselius dienstverlening is actief in de branche groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren. De onderneming is gevestigd op marwei 102 te Delfstrahuizen. 

Overig
L. Ter Heide heeft een vernieuwd bord. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!