Dames S.V.M – dames E.B.C./Delfstrahuizen 3-3

Datum

5 november 2016 12:30

Accommodatie

Onbekend

Kunstgras… helaas is het de toekomst, maar we zijn er niet gek op. Maar we schakelen om en gaan d’r voor. We beginnen niet slecht. We krijgen snel wat kansjes. Jellina gaat alleen op de keeper af en schiet de bal net naast de goal. Zo gaan we nog even door, het net raken is de bedoeling, maar is tot op heden nog niet gelukt. 1 uitbraak van onze tegenstandsters is voldoende om ons op achterstand te zetten. 1-0. We knallen door, maar met deze achterstand gaan we eerst wel de rust in. Gelijk na rust lijkt SVM het af te maken door de 2-0 in het net te leggen. We proberen toch door te drukken. En met resultaat. In de 55ste minuut komt Teunieke voor haar vrouw langs en weet met haar tenen de bal langs de keepster te spelen. 2-1. Na goed doorwerken van Tynke geeft ze een voorzet en Teunieke komt wederom mooi voor haar verdediger en de bal rolt net bij de 2de paal naar binnen. 2-2! We gaan door, we ruiken de winst! Jellina geeft een mooie lange bal op Teunieke, maar de keeper zat ertussen. De bal komt voor de voeten van Carolien die er maar een zwak schot van maakt. Gelukkig komt hier wel een corner uit. Johanna neemt de corner die voor de keepster uit komt, deze tikt hem in eerste instantie uit de goal en legt hem voor de voeten van Jellina, die hier wel raad mee weet! Met een hoge lob ligt de bal mooi in de goal. 2-3! We denken dat we langszij zijn. Maar ineens staat er 1 dame van de tegenstandsters alleen voor de goal, maar Greetje gooit zich ervoor, waardoor ze niet af kon ronden. In de laatste minuten worden er nog vele pittige duels uitgevochten. De 90 minuten zijn we al een tijd voorbij, en het duurt maar en het duurt maar. We worden hier nogal zenuwachtig van. Tot we zelfs nog een doelpunt weg geven. 3-3. Een duel met een nare nasmaak zullen we maar zeggen!