Dames Genemuiden – Dames E.B.C./Delfstrahuizen 1-1

Datum

29 oktober 2016 12:30

Accommodatie

Onbekend

De dames moesten een verre trip maken naar Genemuiden. In een open wedstrijd met gelijkwaardige ploegen stond er een terechte 1-1 eindstand op het scorebord. Voor rust kwam EBC/Delfstrahuizen nog op voorsprong. Het was Anna de Haan die Alise Borger vrij voor de keepster zette, die wist op haar beurt in twee instanties te scoren. Na rust kwam de thuisploeg helaas op gelijke hoogte. EBC/Delfstrahuizen dacht alsnog de drie punten mee te nemen toen Alise Borger haar tweede doelpunt van de middag maakte. Helaas zag de scheidsrechter een overtreding waardoor het doelpunt werd afgekeurd. Men staat na dit gelijke spel op een keurige 7e plaats.